Tahniah Dan Selamat Datang Ke Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikasi, UPM | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Tahniah dan Selamat Datang ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM

Tahniah dan Selamat Datang ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM

UPM SERDANG, 16 APRIL 2024 - Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada Encik Suhairey Shah Mashara dan Cik Nursyahirah Aina Mohd Kher atas lantikan mereka sebagai Pegawai Eksekutif 5. Encik Suhairey Shah Mashara akan bertanggungjawab di Unit Aset dan Inventori manakala Cik Nursyahirah Aina Mohd Kher akan menyertai Jabatan Komunikasi.

Lantikan mereka akan berkuatkuasa pada 18 Mac 2024 dan 1 April 2024 masing-masing. Keahlian mereka yang berpengalaman dan dedikasi diharapkan akan menyumbang kepada pertumbuhan dan kejayaan FBMK.

Dalam mengalu-alukan kedatangan mereka, kami dari pihak Pengurusan dan Warga FBMK ingin menyampaikan ucapan selamat datang dan sokongan kami kepada Encik Suhairey Shah Mashara dan Cik Nursyahirah Aina Mohd Kher dalam peranan baru mereka.

Sekian, dari Ahli Pengurusan & Warga FBMK.

Tarikh Input: 16/04/2024 | Kemaskini: 16/04/2024 | amira.rahim

SXEeEAI~