Penghargaan Dan Ucapan Selamat Maju Jaya Disampaikan Kepada Cik Ainaa Izzaty Zamri | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Penghargaan dan Ucapan Selamat Maju Jaya disampaikan kepada Cik Ainaa Izzaty Zamri

UPM SERDANG, 16 APRIL 2024 - Dengan penuh keikhlasan, Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), mengucapkan terima kasih yang tulus kepada Cik Ainaa Izzaty Zamri atas segala sumbangan yang telah diberikannya sepanjang perkhidmatannya sebagai Pegawai Eksekutif 4 di Unit Siswazah dan Antarabangsa FBMK.

Selama tempoh perkhidmatannya dari tahun 2023 hingga 2024, Cik Ainaa telah memainkan peranan yang penting dalam memperkukuhkan unit ini dengan kecekapan dan kebolehan beliau. Beliau telah menunjukkan kesungguhan dan keazaman dalam menjalankan tugasnya, memberi kesan yang positif kepada pelbagai inisiatif di FBMK.

Sebagai tanda penghargaan dan ucapan selamat maju jaya, pihak pengurusan dan seluruh warga FBMK ingin mengirimkan pesan kepadanya dengan pantun:

"Tuai padi antara masak, Esok jangan layu-layuan, Intai kami antara nampak, Esok jangan rindu-rinduan."

Pantun ini mencerminkan penghargaan yang mendalam dari pihak FBMK terhadap pencapaian dan komitmen Cik Ainaa. Kami yakin bahawa beliau akan terus mengekalkan kecemerlangan dalam setiap langkahnya.

Sekali lagi, terima kasih Cik Ainaa Izzaty Zamri atas sumbanganmu yang tidak ternilai. Semoga segala usaha dan kejayaan akan mengiringi langkahmu di masa hadapan.

Ikhlas daripada Ahli Pengurusan dan seluruh warga FBMK.

Tarikh Input: 16/04/2024 | Kemaskini: 16/04/2024 | amira.rahim

SXEeEAZ~