Keputusan Cemerlang Bagi Purata Markah Keseluruhan Penilaian Audit Dalaman EKSA | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Keputusan Cemerlang bagi Purata Markah Keseluruhan Penilaian Audit Dalaman EKSA

Keputusan Cemerlang bagi Purata Markah Keseluruhan Penilaian Audit Dalaman EKSA

Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi telah memperolehi keputusan purata markah keseluruhan bagi Penilaian Audit Dalaman EKSA sebanyak 96.31%. Sesi audit yang telah dilaksanakan pada 29 Januari 2024 ini telah dinilai oleh auditor Puan Norhaslinda Noruddin (Pegawai Sains, Fakulti Sains) dan auditor Puan Nor Hidayah Husain (Penolong Pegawai Sains, Fakulti Sains).

Keputusan ini tidak dapat dicapai tanpa komitmen dan sokongan yang padu daripada kumpulan pelaksana, kumpulan ahli akademik dan ahli pengurusan FBMK. Terima kasih dan tahniah FBMK!

May be an image of 3 people, people studying and text

May be an image of 10 people, hospital and text