Selamat Datang ke Laman Portal
Rabu - 17 September 2014
  • google
PERKHIDMATAN
Arrow Perkhidmatan yang disediakan di UPM merupakan unit integrasi daripada infrastruktur yang dirancang untuk mempamerkan perkhidmatan yang terdapat di UPM sekaligus menyokong dan membantu misi pendidikan universiti secara berterusan selain meningkatkan kualiti kehidupan di kampus.

UPM-ELTP

UPM-ELTP (Universiti Putra Malaysia-English Language Test for Pilots) atau Ujian Bahasa Inggeris Untuk Juruterbang

RADIO PUTRAFM
Stesen Radio Kampus Universiti Putra Malaysia atau dikenali dengan nama Putra FM, merupakan stesen radio kampus digital pertama IPTA di negara ini. Kerja merekabentuk studio dan pemilihan peralatan yang sesuai bagi studio ini adalah dengan bantuan pihak Radio Televisyen Malaysia (RTM). Stesen radio kampus UPM telah beroperasi di bawah naungan RTM atau secara khususnya Selangor FM. Kerjasama yang berterusan dengan pihak RTM adalah bertepatan dengan MoU yang telah dimeterai.

Polisi Privasi & Keselamatan | Penafian | Notis Hakcipta | Peta Laman | AJK Web |
Paparan terbaik menggunakan Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768
@2013 Universiti Putra Malaysia
  • SIRIM-UKAS